De Poppenzolder
 

De Poppenzolder

Hier worden voorstellingen gegeven voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Het programma kunt u vinden in de agenda. De Poppenzolder is een knusse ruimte en daarom voor kinderen heel  geschikt om kennis te maken met poppentheater.

De meeste voorstellingen zijn interactief en bestaan uit theater met poppen en zelfgemaakte liedjes in een fleurig decor.

Voorstellingen op de Poppenzolder zijn qua vorm ‘vrije’ voorstellingen, maar er wordt soms gebruik gemaakt van een poppenkast. Na de voorstelling kan er muziek gemaakt worden op eenvoudige muziekinstrumentjes.

De Poppenzolder is geschikt voor kinderfeestjes. Heeft u zin in een gezellig uitje met uw vrienden, familie,vriendinnen met hun kinderen? Ook dan kunt u een voorstelling boeken in het theater.

Doordat het aantal toeschouwers niet zo groot is krijgen de  kinderen volop de gelegenheid om mee te doen. Maar ook rustig kijken, al dan niet op schoot, is natuurlijk heerlijk.

Voor de kinderen vanaf 3 jaar zijn er de verhaaltjes van kabouter Pip, een vrolijk mannetje dat heel hoog kan springen. Of de grappige avonturen van de poezen in Het Poezenhuis. Dan is er Gordijntje, de theaterpoes die altijd de gordijntjes openmaakt en een spelletje met de kinderen doet. 

Speciaal voor de kleuters (vanaf 4 jaar) zijn er sprookjes voorstellingen.

©2019. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions